Met plezier bieden wij u ons jaarverslag over 2022 aan. In dit verslag leest u hoe Nederlands Loodswezen erin slaagde in een turbulente en onzekere wereld de dienstverlening op peil te houden. Tegelijkertijd versterkten we onze organisatie en maakte we deze meer toekomstbestendig.

Het verslag van onze activiteiten is ingedeeld volgens de drie pijlers van onze strategie: onszelf blijven ontwikkelen als toekomstbestendige en toonaangevende loodsdienst; de keten versterken door actief samen te werken en te coördineren en gesprekspartner en adviseur zijn door onze kennis te delen en met partners mee te denken over de grote uitdagingen van deze tijd.

Ons werk wordt tastbaar en zichtbaar in de foto’s die u in dit jaarverslag vindt. De foto’s tonen onze betrokkenheid en trots om dit bijzondere werk, dag in dag uit te mogen voeren. De foto's in het jaarverslag 2022 zijn onder andere gemaakt door: Dirk Jan de Zwart, Harry Tabak, Erik de Louwere, Jacob Kiewied, Jeffrey de Feber, Rein Nieuwenhuis, Maurice Jacobs en Stefan de Groot.